Calendarul Competiţional 2010

29.12.2009

Categorie: Noutati

Calendarul Competiţional 2010

Competiţia pe care o propunem se numeşte MBTA ROMANIAN OPEN(“Campionat naţional de Majorete“) şi se vrea  o competitie nationala pe zone geografice, cu  finala mare la Bucureşti.

În cadrul acestei competiţii la nivel naţional dorim să atragem alături de noi cât mai mulţi competitori, indiferent de nivel şi pregătire.De asemenea dorim să venim în întâmpinarea celor care doresc să se specializeze, să se perfecţioneze în această ramură,organizând seminarii de pregătire( cu profesori din tară şi străinătate) care prin exerienţa şi cunoştinţele acumulate să transmită participanţilor lucruri noi, care să contribuie la dezvoltarea acestui sport la nivel naţional.

Finalitatea concursului: caştigătoarele din finala de la Bucureşti la fiecare secţiune, reprezintă Romania la Campionatele Europene şi Mondiale de Majorete care sunt organizate de NBTA-EUROPE(cea mai mare organizaţie de majorete din Europa).

Pentru mai multe detalii privind regulile acestei competiţii,locul de desfăşurare al concursurilor, seminariilor vizitaţi acea secţiune din site care vă interesează, unde, în curând veţi beneficia de toate detaliile pe care le aşteptaţi.

Regulamentul competiţiei este regulamentul oficial MBTA Romania.