Challenge Fit Ars Nova 2014

22.02.2014

Categorie: Noutati

Challenge Fit Ars Nova 2014

700_Challenge_Fit_Ars_Nova_2014

Școala de fitness Ars Nova dă START la înscrierile pentru CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014

Iată ce te așteaptă la Competitia Challenge Fit Romania 2014


Anul acesta ne-am propus să organizăm mai multe evenimente interesante, pentru a ne face noi prieteni și colaboratori, cu care să ne împărtășim ideile și experiența acumulată. Așadar, ca să ne meargă bine tot anul, ne-am pus pe treabă din februarie.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, în parteneriat cu Mens Mentis Group, SCT Turism Felix, Centrul Fitness New Fit Way, Estetica Glamour, Studio B’YOU, Alina Toca distribuitor independent Herbalife, am început pregătirile pentruCHALLENGE FIT ARS NOVA 2014. Cu această ocazie, invităm toate  centrele de fitness și de aerobic din țară și străinătate, precum și toate persoanele care practică o formă de exercițiu fizic într-un cadru organizat să participe laCHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.

Ce este CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014?

Cu ocazia CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014 vrem să adunăm la Băile Felix  zeci de echipe din  țară și străinătate, formate din oameni ce practică orice fel de exercițiu fizic. Vrem să legăm relații de prietenie, să-i motivăm, să ne implicăm cu toții în activități sportive si distractive, întrucât ne vom aduna în același loc oameni care împărtășim aceeași pasiune pentru sport și o viață echilibrată.

Fiecare centru sportiv, de fitness/ aerobic se poate înscrie la eveniment cu una sau mai multe echipe, formate din 10-15 persoane/echipa. Echipele vor fi antrenate în competiția propriu zisă dar și în numeroase workshopuri organizate de instructori din țară și din străinătate. Vor avea șansa să se înscrie la  diverse concursuri pe echipe (feminine și masculine), individual (feminin/masculin), miss&mister Challenge fit, pentru a câștiga cupe, medalii, diplome, premii speciale sau premiul Suprem CUPA CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.

Evenimentul va avea loc în data de 21- 22 Iunie 2014 in Băile Felix-Aqualand APOLLO…. însă înscrierile se fac până la data de 15 mai 2014.

Participanții vor beneficia de o reducere de 50%  la intrarea în Strandul Apollo – Felix pe perioada întregului eveniment.

De ce să particip la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014?

În primul rând, pentru a vă împrieteni cu oameni care activează în același domeniu cu dumneavoastră, pentru a vă fideliza clienții, respectiv angajații, pentru a încuraja ideea practicării exercițiului fizic și nu în ultimul rând, pentru că este vorba de competiție, iar competiția motivează pe oricine este pasionat de sport.  “Prin această acțiune ne dorim să încurajăm populația să practice exercițiu fizic zilnic, să-i fidelizam ca și clienți ai centrelor dumneavoastră și totodată să motivăm instructorii de aerobic-fitness să se perfecționeze”, a declarat unul dintre organizatori.

Cu toții știm că este destul de greu să-ți faci clienți noi însă, poate și mai greu este să-i menții și să-i fidelizezi. La acest capitol vă dăm o mână de ajutor. CHALLENGE FIT ARS NOVA este o ocazie de a vă motiva și inspira clienții, oferindu-le atenție și pregătire specială în aceasta perioadă, de a-i familiariza cu munca în echipă dar și cu emoțiile unei competiții.

Fiecare echipă poate veni în echipamentul propriu, își poate alege un nume, un slogan și ca să fie mai distractiv, echipa poate să-și prezinte propria coregrafie de maxim un minut, în cadrul competițiilor.

Te provocăm, sportul poate fi altfel!

Pe lângă munca, distracție și voie bună, va propunem să participați la workshop-uri și prezentări ale partenerilor noștri.

Sâmbătă 21 Iunie, vom încheia ziua cu un MEGA PARTY unde îi vom sărbători pe câștigători dar și pe toată lumea care va participa la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.

Am pregătit pentru participanți pachete de cazare și masă la prețuri avantajoase, în Băile Felix, la hoteluri de 2*3*4*.

Perioada 20.06-22.06.2014

Tip serviciu

Hotel International****

Hotel termal***

Hotel Mures** si

Hotel Poienita**

Camera single cu mic dejun si cina(meniu)

270 lei

160 lei

120 lei

Loc in camera dubla cu mic dejun si cina (meniu)

200 lei

130 lei

110 lei

Taxa de statiune:

Camera single

Loc camera dubla

1.75lei/sejur

1,05/sejur

0.81 lei/sejur

0.50 lei/sejur

0.50 lei/sejur

0.30 lei/sejur

Supliment cina(bufet)

15 lei/zi

15 lei/zi

8 lei/zi

Taxa parcare

3 lei/zi

3 lei/zi

-

Cei cazati la Hotel International, Termal beneficiaza de acces gratuit la piscinele hotelului si la sala de fitness.

Taxa de participare este de doar 50 lei/persoană și include participarea la concurs, workshop-uri, intrare MEGA PARTY,  intrări în Aqualand , valabile pentru cele 2 zile de eveniment.

Mai multe detalii la:

www.scoaladefitness.ro
contact@scoaladefitness.ro
facebook: Scoala de fitness ARS NOVA
PERSOANA CONTACT: Teodora Lăzuran tel.0771 118 299, 0721 445 587
Organizator: Școala de fitness Ars Nova