Cupa naţionala MBTA – the old school

25.03.2013

Categorie: Noutati

Cupa naţionala MBTA – the old school

jazz funk - WEB flyere

Cupa Nationala MBTA

Data :20-21aprilie 2013

Locatia:  Palas Mall,Iasi

Ultima zi de Inscriere : 6 aprilie 2013

La aceasta competitie se poate inscrie orice echipa care are sportive legitimate MBTA,sau care se vor legitima anul acesta.( taxa anuala si taxa de legitimare trebuiesc achitate pana la 1 martie 2013 )

Se va concura  dupa regulamentul MBTA la toate sectiunile si categoriile de varsta. La categoriile de varsta unde nu sunt inscrise in concurs cel putin 3 coregrafii, coregrafiile inscrise vor participa la o categorie de varsta superioara.*

Pentru a va incadra la taxa de concurs de 20 lei/sportiv/coregrafie trebuie sa indepliniti urmatoarele condii (se face referire aici la club )

  • Sa prezentati in concurs cel putin 2 coregrafii de grup/categorie de varsta , cel putin una dintre ele sa se incadreze la o sectiune la care se utilizeaza bastonul
  • Sa prezentati cel putin 2 coregrafii la sectiunea  X-strtting/categorie de varsta
  • Sa prezentati cel putin 2 coregrafii la sectiunea Accesorii solo sau Accesorii duo / categorie de varsta
  • Sa prezentati cel putin 2 coregrafii la sectiunea Solo 1 baston / categorie de varsta.

In cazul in care una dintre conditiile de mai sus nu este indeplinita ,taxa de concurs va fi 40 lei/sportiv/ coregrafie.

In acest an competitional trebuie sa va prezentati in concurs cu coregrafii si costume noi.

Se vor acorda cupe.medalii si diplome pentru ocupantii primelor trei locuri la fiecare sectiune si fiecare categorie de varsta *.

Vor fi premiate (cupe, diplome ) Cel mai bun costum si Cea mai buna coregrafie.

Se vor acorda si numeroase premii speciale.

Informatii: 0770-656.398

Inscrieri: contact@mbta-majorete.ro

 

IASF DANCE 

Data :20-21 aprilie 2013

Locatia:  Palas Mall,Iasi

Ultima zi de Inscriere : 6 aprilie 2013

Competitie de dans deschisa atat amatorilor cat si profesionistilor, care abordeaza ,ca stiluri de dans, Jazz-ul, Pom pon dance-ul si Hip Hop-ul.

Este o etapa de selectie pentru concursul din luna noiembrie, concurs de calificare pentru IASF ,aprilie 2014(Orlando, Statele Unite ale Americii).

Regulament:

Sectiuni :

Jazz – coregrafii in care se regasesc miscari si combinatii stilizate,schimburi de formatii,munca in echipa , acoperire buna a suprafetei de concurs. Se pune accent pe tehnica de executie,control corporal,amplitudinea miscarii si uniformitatea echipei.

Pom pon dance – Pom ponul trebuie folosit 80% din coregrafie

Se urmareste sincronul ,precizia miscarii , tehnica manuirii pom ponului, schimburile de formatii , incorporarea in coregrafie a miscarilor de dans  (vezi link : http://www.youtube.com/watch?v=JzTnwPVhcUI)

Hip hop – Coregrafia poate sa includa miscari street style , punandu-se accent pe executie,creativitate, control corporal, miscari izolate,ritm, interpretarea muzicii. Se mai pot folosi combo jumps,dance crew, krumping,breaking,stepping.

Open – Se incadreaza aici orice stil de dans ,care nu a fost enumerat mai sus sau combinatii dintre mai multe stiluri de dans   (inclusiv cele enumerate mai sus )

Categorii de varsta

Mini- 6-9 ani

Youth – 10-14 ani

Juniori +  – peste 14 ani

Categorii    Small group -4-14  componenti

Large group -15 +  componenti

Timp limita :  Minim :   1 min 45 s

Maxim :   3 min

*** Taxa de concurs 45 lei/concurent/coregrafie

Informatii : 0770-656.398

Inscrieri : contact@arsnova.ro